COLLEZIONE PEONIA

Наименование

COLLEZIONE PEONIA

Состав

75% PES, 25% LI

Техника

Лен с принтом

Размер

300 cм

Цена

75,00 €/м

Раппорт

 

COLLEZIONE PEONIA (Giallo)

Наименование

COLLEZIONE PEONIA

Состав

90% PES, 10% VI

Техника

Органза деворе

Размер

300 cм

Цена

75,00 €/м

Раппорт

 

 

 

€75.00
COLLEZIONE PEONIA (Rosa)

Наименование

COLLEZIONE PEONIA

Состав

90% PES, 10% VI

Техника

Органза деворе

Размер

300 cм

Цена

75,00 €/м

Раппорт

 

 

 

€75.00